Als het goed is heeft elk lid weer een uitnodiging gekregen voor onze jaarlijkse ALV. Deze wordt gehouden op 7 mei. Er kan die avond dus niet geschoten worden.

De bekende feestdagen komen er weer en aan en daarmee ook een aantal avonden dat de vereniging gesloten is. Raadpleeg het rooster voor de afwijkingen! Hiermee voorkom je dat je voor een dichte deur staat.

Het bestuur

Om teleurstelling te voorkomen: Op de, meestal Christelijke, feestdagen zijn we gesloten! Goede vrijdag is er zo een. Check het rooster staat er in het rood aangegeven.

Uiteraard wordt er niet op echte kerstballen geschoten. Dit zou veel te gevaarlijk zijn. We schieten op door de KNSA gereguleerde doelen.

 

 

Deze avond krijgen we de KNSA op bezoek om onze certificering te verlengen. Er kan dan niet geschoten worden

Vandaag is de belijning op de baan voor de 2e keer in de verf gezet en moet nu eerst drogen voor we verder kunnen. Verwachting is dat er komende vrijdag geschoten kan worden. Vegen van de baan moet maar een paar dagen overgeslagen worden zodat de verf goed kan uitharden.

 

Maandag wordt, aldus de planning, de nieuwe belijning op de vloer aangebracht. Deze moet uiteraard drogen maar een voorzichtige inschatting is dat er vrijdag weer geschoten kan worden. Hou vooral de website in de gaten voor mogelijke wijzigingen.

Het bestuur

Vanavond kan er helaas nog niet geschoten worden wegens werkzaamheden aan de baan.

Het bestuur

Verf werkzaamheden op de baan lopen uit waardoor er niet geschoten kan worden. Grote kans dat dit volgende week ook het geval is.

Wilt u zich aanmelden om te helpen dan kan dat bij Joost Whatsapp op nummer 0623692333.

Hulp is nodig op 14, 15 en 16 augustus in de avond vanaf 1900uur.

 

Gaarne van te voren aanmelden. Als er geen voldoende mensen zijn redden we het niet en gaan de werkzaamheden niet door.

 

het bestuur

Komende vrijdag 11-8 zijn we gesloten. Dit wegens onderhoud aan de baan!

JAJA het is bijna weer zover. De zomerstop. De maanden juli en augustus zijn we dus gesloten wegens zomerstop. Concreet zijn we 2 maanden dicht maar niet helemaal. Voor elke vrijdag hebben we en een beheerder en een barmedewerker gevonden die wil openen. De reguliere competitie kan NIET verschoten worden tijdens de zomerstop. In het artikel hieronder vind je informatie over een nieuwe zomercompetitie. Doe eens mee voor de lol.

Hiernaast gaat het GKG schieten in Amersfoort gewoon door!

Binnenkort krijgen jullie ook weer de jaarlijkse contributiebrief op de mat of in de bus met het dringende verzoek om voor 1 september de contributie betaald te hebben. Ook voor het komende jaar hebben we de contributie niet hoeven verhogen!

Rest ons nog jullie een fijne vakantie te wensen!

Het bestuur

 

 

Het GKG rooster voor 2017 staat online. Onderaan elke pagina. Schrijf de data in je agenda als je mee wilt schieten. Inmiddels is er ook een mailadres aangemaakt voor het groot kaliber schieten. Handig als je voor het eerst wil komen of een specifiek wapen meegenomen ziet worden. Vanaf heden worden niet alle groot kaliber geweren meegenomen.

Het bestuur

Op het welbekende rooster stond dat de ALV van 2017 op 8 mei gehouden zou worden. Het bestuur heeft echter besloten deze een week te vervroegen. De kelder is dus op 1 mei gesloten voor het reguliere schieten. Rooster is hierop aangepast.

Het bestuur

Onze nieuwjaarsreceptie is op 14 januari en u bent van harte welkom met uw partner. Vanavond de laatste mogelijkheid om de competitie 2016 te schieten. Vanaf vandaag zijn we dicht voor het reguliere schieten t/m het nieuwe jaar. Morgenavond nog wel de altijd leuke eindejaarswedstrijd natuurlijk. Kijk vooral even op het rooster wanneer we nog meer dicht zijn komende periode.

Rest mij nog u een fijne kerstperiode te wensen en zie u graag morgenavond of in het nieuwe jaar weer.

Marcel 

Zoals hier eerder te lezen was op de website is het groot kaliber geweerschieten in Amersfoort per 1-1-2017 gestopt. Echter,

Heeft onze penningmeester overleg gehad met het bestuur in Amersfoort en met goed nieuws teruggekomen. We kunnen door. Echter zijn de schietavonden in januari en februari komen te vervallen omdat de 100m baan al vergeven was.

Ook de prijzen die we in 2016 hanteerde kunnen gehandhaafd blijven. Mede dankzij sponsor Rutger B. die een substantieel deel wil sponsoren.

Jaarkaart voor 2017 11x schieten 75€

Losse avond kost 15€

Het bestuur

Beste schut(st)ers,
De Gemeente Almere heeft een nieuwe milieuvergunning afgegeven. Hierin zijn voor ons een aantal punten gewijzigd. Dit betreft het loodafval, kruitdampen en het aantal decibels die wij als schietvereniging mogen produceren. Helaas voldoet onze certificering niet aan de nieuwe eisen. Hierdoor mogen wij met ingang van a.s. vrijdag geen groot kaliber schieten tussen 19:30 en 12:00 uur de volgende dag. Je zult wel begrijpen dat wij het er als bestuur niet mee eens zijn en willen bij de Gemeente Almere een ontheffing aanvragen. Wij weten nog niet of dit dan op persoonlijke basis of op naam van de vereniging gaat. Daarom willen wij iedereen verzoeken ook als je nog geen groot kaliber mag schieten de petitie te ondertekenen die vanaf morgen op het mededelingenbord hangt.
Het bestuur.
Inmiddels is de meeste ondertekenaars van de petitie duidelijk dat het een 1 april grapje was.

De paaswedstrijd zal plaats vinden op zaterdag 2 april om 20:00 (de kelder opent vanaf 19:30) met de prijsuitreiking rond 22:00. Het is een alleen leden feest, dus geen introducees. Wij gaan schieten met één klein kaliber wapen. Tijdens deze wedstrijd is het de bedoeling dat je punten scoort (hoe?, dat blijft een verassing!). Hoe hoger je aantal punten, hoe hoger de klasse is waar je in te recht komt. Voor het schieten van de wedstrijd vragen wij een kleine vergoeding om de kosten zo laag mogelijk te houden. Tot dan!

Zaterdag 19 december een druk bezochte eindejaarswedstrijd. Weer 9 trotse mensen met een beker naar huis. Hierbij de uitslagen.

GKG Amersfoort

Ook in 2018 kunnen we weer terecht in Amersfoort op de 100 meter baan. Noteer ze in je agenda. We hebben nog niet alle data doorgekregen maar tot oktober staan ze hieronder.
De prijs van de jaarkaart voor 2018 is nu 75€. Met een jaarkaart kan je elke hieronder aangegeven datum schieten in Amersfoort. Losse avonden kosten 10€ per keer.
 
25-01-2018   12-07-2018
22-02-2018   09-08-2018
22-03-2018   06-09-2018
19-04-2018   04-10-2018
17-05-2018   01-11-2018
14-06-2018   29-11-2018
    27-12-2018
 

E-boekhouden

Recreatief schieten / bedrijfsuitje

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook bedrijfsuitjes te organiseren zijn binnen onze vereniging. Hierover kan ik heel kort zijn: Nee die mogelijkheid bieden wij niet aan. We zijn een vereniging en dus zonder winstoogmerk. Verder is het heel lastig uit te leggen naar de politie als er iets zou gebeuren. Hiernaast zijn we er niet voor verzekerd en zijn de deelnemers dat dus ook niet.

Whatsapp groep Flevoschutters

Copyright © 2018 sv de Flevoschutters. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Cookies maken het voor ons makkelijker om u van dienst te zijn en worden enkel gebruikt voor website statistieken.